Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Halleves recept

Halleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
29 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet ponty
    • 0,5 kg hal tej és hal ikra
    • 0,5 kg francia saláta alap
    • 1 db vöröshagyma
    • 4 gerezd fokhagyma
    • 1 tk halfűszer keverék,
    • 1ek étolaj

    Elkészítése:

    A hal szeleteket, a belsőségeket besózzuk és halfűszer keverékkel is megszórjuk, majd félre tesszük.

    A hagymákat megtisztítjuk és felaprítjuk.

    Az olajon megdinszteljük a hagymákat, majd hozzá adjuk a francia saláta alapot és ezt is egy kicsit sütjük, hogy szép színe legyen a levesnek.

    Felöntjük vízzel, és ha forr beletesszük a hal szeleteket és a belsőségeket is.

    Kb. negyed óra alatt megfő az hal és már tálalhatjuk is.

    Tipp:

    A halból nem csak halászlé főzhető!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá