Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Halászlé recept

Halászlé
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 nagy ponty

    Alaplébe:

    • törpeharcsa, ponty feje, keszeg, kárász,többféle apró hal
    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • bors
    • babérlevél
    • pirospaprika
    • 1 sűrített paradicsom konzerv
    • vörösbor
    • olaj
    • csípős paprika

    Elkészítése:
    A pontyot felszeletelem,patkó alakúra,sózom,borsozom.
    Egy fazékba felteszem főni az apró halakat,fejet,só,bors,babérlevél,a vöröshagymát felaprítva,3 ek pirospaprikát,csípős paprikát,konzervet.
    Amikor megfőtt,leszűröm,a halakat kiszálkázom és átpasszírozom.
    A leszűrt hallevet visszateszem a gázra,beleadagolom a kipasszírozott halat,teszek bele 1 ek étolajat, 1,5 dl vörösbort és végül a pontyszeleteket.
    Pár percig főzöm és kész is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá