Halas palacsinta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Elkészítése:
Az alapanyagokból sűrű palacsintatésztát készítünk, majd a szokásos módon elkészítjük.
A halászléből kimaradt halhúst ha nem filézett, akkor kicsontozzuk a nagy szálkákat, majd húsdarálón kétszer átdaráljuk.
A masszához adjuk a többi fűszert, tojást és összegyúrjuk.
A palacsintákba töltjük és a két végét behajtva feltekerjük.
Egyesével panírozzuk és bő olajban aranybarnára sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.