Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás pontypaprikás recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg. pontyfilé
    • 1 fej hagyma
    • 1-1 zöldpaprika, paradicsom
    • 5 dkg. vaj
    • 1 dl. tejföl
    • 1 halászlé kocka
    • só, pirospaprika

    Elkészítése:  A kockára vágott hagymát aranysárgára sütjük a vajon, majd megszórjuk pirospaprikával. A felszelt gombát a darabokra vágott paprikával, paradicsommal megpároljuk. A halászlé kockát 2 dl. vízbe felforraljuk, a tejföllel csomómentesre keverve a gombára öntjük. Jól összekeverjük, és hozzáadjuk az előzőleg besózott nagy kockára vágott halhúst. Rázogatva 10-15 percig főzzük. Forró galuskával vagy főtt burgonyával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá