Fóliában sült zöldséges tőkehal recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 6 szelet tőkehalfilé
- 5 dkg vaj
- 1 póréhagyma
- 1 cukkini
- 1 piros húsú paprika
- 3 sárgarépa
- 1 dl száraz fehérbor
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítése:
A tőkehalfilét sózzuk, borsozzuk, és serpenyőben forró vajon mindkét oldalán megfuttatjuk.
A cukkinit, a póréhagymát, a paprikát és a sárgarépát vékony csíkokra vágjuk, összeforgatjuk, és hat nagyobb alufóliára helyezzük.
Sózzuk, borsozzuk, ráteszünk egy-egy halat, meglocsoljuk a sült vajjal és fehérborral.
Egyesével becsomagoljuk, és tepsibe téve 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.