Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás ponty recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1,5 kg. ponty
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 3 dl. olaj
    • 3 ek. morzsa
    • 5 dkg. vaj

    Elkészítése: A pontyot a gerince mentén 2-3 mm. mélyen bevagdaljuk, kívül-belül megsózzuk. A zúzott fokhagymát belekeverjük a vajba. A felforrósított olajban kisütjük a morzsába forgatott halat, és jol meglocsoljuk, forró fokhagymás vajjal. Burgonya körettel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá