Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Firenzei hal recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg mélyhűtött tengeri hal
    • 50 dkg paraj
    • 2 kemény  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg vaj
    • 10 dkg reszelt sajt
    • őrölt bors
    • csipetnyi reszelt szerecsendió

    Elkészítés:
    A parajt sós vízben puhára főzzük, majd nemcsak lecsepegtetjük, de alaposan ki is nyomkodjuk. A vaj felével összekeverjük, és sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. Tűzálló tálra terítjük. A felolvadt halból nyolc szeletet vágunk, majd kétujjnyi csíkokra szeljük, és a maradék vajban megsütjük. Sorba a paraj tetejére fektetjük, és a karikákra vágott kemény tojással körülrakjuk, a reszelt sajttal meghintjük. Forró sütőben kb. 15 percig sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá