Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fehérboros grillezett pangasius recept

Fehérboros grillezett pangasius
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 szelet pangasius filé
    • citrom
    • 5 levél mángold
    • 3 koktélparadicsom
    • 1 nagyobb fej gomba
    • 6 db kelbimbó
    • 1 szál sárgarépa
    • 1 krumpli
    • chilipaprika
    • 3 szál kakukkfű
    • őrölt fekete bors
    • őrölt piros paprika
    • olíva olaj
    • fehérbor

    Elkészítése:

    A halfilét kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk, betesszük egy grillserpenyőbe, öntünk rá olíva olajat, facsarunk rá citromlevet, teszünk rá chilipaprikát, kakukkfüvet és hűtőbe tesszük.

    A mángoldot és a gombát szeleteljük, a répát megpucoljuk, a krumplit karikára vágjuk. Egy serpenyőbe rakjuk a krumplit, a kelbimbókat és a répát, majd kevés olajon pirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, végül a mángoldot és fűszerezzük.

    Közben a halat meggrillezzük, öntünk rá kevés fehérbort, facsarunk rá citromlevet.

    Tálalásnál a tányérra teszünk egy darab halat, mellé a zöldségeket.

    Tipp:

    A pangasius egy megosztó hal. Én kedvelem. Kellően fűszerezve, sok zöldséggel igazi csemege.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá