Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Dorozsmai molnár ponty recept

Dorozsmai molnár ponty
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 10 dkg vöröshagyma
    • 1-2 ek lecsó
    • fél ek fűszerpaprika
    • fél liter víz
    • 2/3 nagy doboz tejföl
    • 3 dkg liszt
    • 50 dkg ponyt filé
    • 50 dkg szalonna

    Elkészítése:
    A halat megtűzdeljük szalonnával, majd lisztbe forgatjuk és forró olajban kérget sütünk rá. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott hagymát a lecsóval, majd adunk hozzá pirospaprikát, majd felöntjük a vízzel, és visszatesszük vele a halszeleteket. Amikor a hal megfőtt akkor a tejfölben elkeverjük a lisztet és besűrítjük vele az ételt.
    Csusza tésztával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá