Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Diós rántott ponty recept

Diós rántott ponty
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg pontyfilé
    • 4 dkg liszt
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 15 dkg zsemlemorzsa
    • 10 dkg dió
    • olaj lehetőleg oliva olaj

    Elkészítése:

    A pontyfilét milliméterenként bevagdossuk, így szálkátlanítjuk és 3-4 cm-es szeletekre vágjuk. A halszeleteket sózzuk, lisztezzük, tojásba és darált dióval elkevert morzsába bundázzuk.

    Bő forró olajban pirosra sütjük. Majonézes burgonyasalátával tálaljuk és citromszeletekkel díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá