Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csípős halszeletek sörtésztában recept

Csípős halszeletek sörtésztában
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg halfilé
    • 1-2 ek csípős paprikakrém
    • 1/4 kg liszt
    • bors
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 kk pirospaprika
    • 1 ü sör (fél l)
    • sütéshez olaj

    Elkészítése:
    A halfilét felszeleteljük,sózzuk és mindkét oldalát megkenjük paprikakrémmel, majd 1/2 órára hűtőszekrénybe rakjuk.


    Ezután elkészítjük a sörtésztát. A lisztet,tojást,pirospaprikát,sót,kevés őrölt borsot a sörrel csomómentesre keverjük. Sűrű palacsintatészta állaga legyen,(nem kell az egész üveg sör,közben a szakács is ihat egy pohárral). A halszeleteket megforgatjuk lisztben, majd a tésztába mártjuk és forró olajban hirtelen kisütjük. Krumplipürét és kovászos uborkát ajánlok mellé. Jó étvágyat!

    Sztori: Gyors improvizálásnak köszönhetem ezt a receptet.Magyar vendégek érkeztek hozzánk és “magyarosan” elkészített halat ettek volna.Utólag kiderült,mindenki megelégedésére!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá