Zsemlében sült tojás recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 zsemle
- 1 bármilyen ízű tömlős sajt (100 g)
- reszelt sajt
- fél fej lilahagyma
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 150 g szeletelt bacon
Elkészítése:
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A zsemlék kalapját levágjuk és a belsejüket kézzel kivájjuk.
A zsemlék belsejét tömlős sajttal bekenjük, majd 2-3 szelet bacont belefektetünk. A zsemlék aljába kevés hagymát és reszelt sajtot szórunk, majd ráütünk 1 tojást (ha szeretnénk sózzuk és borsozzuk).
A bacon kilógó részeit ráhajtjuk, kevés reszelt sajtot szórunk a tetejére, tepsibe tesszük és kb 20-25 perc alatt készre sütjük (ennyi idő alatt a tojások teljesen megsülnek, ha folyósan szeretjük, akkor vegyük ki hamarabb).
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »