Zöldborsós tarhonya recept

Hozzávalók:
- 20 dkg tarhonya
- 20 dkg zöldborsó
- 1 fej vöröshagyma
- 2 ek olaj
- só
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. Az olajon megdinszteljük, majd rátesszük a tarhonyát és tovább pirítjuk. Annyi vízzel öntjük fel, ami kb 2 ujjnyira ellepi.
Amikor felforrt, hozzáadjuk a borsót is, sózzuk ízlés szerint és aprított petrezselyemzöldet szórunk bele.
Lefedve puhára főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »