Zöldborsós tarhonya recept
Hozzávalók:
- 20 dkg tarhonya
- 20 dkg zöldborsó
- 1 fej vöröshagyma
- 2 ek olaj
- só
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. Az olajon megdinszteljük, majd rátesszük a tarhonyát és tovább pirítjuk. Annyi vízzel öntjük fel, ami kb 2 ujjnyira ellepi.
Amikor felforrt, hozzáadjuk a borsót is, sózzuk ízlés szerint és aprított petrezselyemzöldet szórunk bele.
Lefedve puhára főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »










