Tortilla baconos virslivel és sajtos tojásrántottával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db bőrös vagy frankfurti virsli
- 4 szelet bacon
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 db 20 cm-es tortilla lap
- 10 dkg sajt
- étolaj
- ízlés szerint só
Elkészítése:
Egy serpenyőbe olajat öntök, a virsliket betekerem a baconbe és ropogósra sütöm, majd félreteszem.
Egy másik serpenyőben “olaj nélkül” a tortillák mindkét oldalát megpirítom és egymásra halmozva, mint a palacsintát, teszem, így melegen tartják egymást.
Ugyanebbe a serpenyőbe öntök egy kevés olajat és mintha palacsintát sütnék, megsütök egy felvert tojást. Ha az egyik oldala megsült, megfordítom és rögtön ráreszelem a sajtot, ami szépen ráolvad.
A sült tojásrántottát rácsúsztatom a tortilla lapra. Ráteszek egy sültvirslit és mint egy palacsintát, feltekerem. Félbevágom, ízlés szerint, ketchuppal, mustárral vagy paprikával és paradicsommal tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »