Töltött zsemle recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 zsemle
- 30 dkg szalámi
- 4 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 fej lilahagyma
- 3 csemegeuborka
- tejföl ízlés szerint
- 1 dl tej
- só
- őrölt bors
- reszelt sajt
Elkészítése:
A zsemlék tetejét levágjuk, a belsejét kikaparjuk, és egy tálba tesszük.
A főtt tojást, szalámit, lilahagymát, csemegeuborkát felkockázzuk, és a zsemléhez adjuk a tejföllel (a töltelékbe még tehetünk akár füstölt, főtt sonkát, sajt kockákat is). Sózzuk, borsozzuk.
A zsemlék belsejét megkenjük tejjel, majd beletöltjük a masszát. Reszelt sajttal megszórjuk a tetejét.
Olajjal kikent tepsibe tesszük és előmelegített sütőben 20 perc alatt ropogósra sütjük.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »