Töltött zsemle recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 zsemle
- 30 dkg szalámi
- 4 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 fej lilahagyma
- 3 csemegeuborka
- tejföl ízlés szerint
- 1 dl tej
- só
- őrölt bors
- reszelt sajt
Elkészítése:
A zsemlék tetejét levágjuk, a belsejét kikaparjuk, és egy tálba tesszük.
A főtt tojást, szalámit, lilahagymát, csemegeuborkát felkockázzuk, és a zsemléhez adjuk a tejföllel (a töltelékbe még tehetünk akár füstölt, főtt sonkát, sajt kockákat is). Sózzuk, borsozzuk.
A zsemlék belsejét megkenjük tejjel, majd beletöltjük a masszát. Reszelt sajttal megszórjuk a tetejét.
Olajjal kikent tepsibe tesszük és előmelegített sütőben 20 perc alatt ropogósra sütjük.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »