Töltött zsemle recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 zsemle
- 30 dkg szalámi
- 4 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 fej lilahagyma
- 3 csemegeuborka
- tejföl ízlés szerint
- 1 dl tej
- só
- őrölt bors
- reszelt sajt
Elkészítése:
A zsemlék tetejét levágjuk, a belsejét kikaparjuk, és egy tálba tesszük.
A főtt tojást, szalámit, lilahagymát, csemegeuborkát felkockázzuk, és a zsemléhez adjuk a tejföllel (a töltelékbe még tehetünk akár füstölt, főtt sonkát, sajt kockákat is). Sózzuk, borsozzuk.
A zsemlék belsejét megkenjük tejjel, majd beletöltjük a masszát. Reszelt sajttal megszórjuk a tetejét.
Olajjal kikent tepsibe tesszük és előmelegített sütőben 20 perc alatt ropogósra sütjük.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »