Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött gomba barna rizzsel recept

Töltött gomba barna rizzsel
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • fél kg vagy személyenként 2 db nagyobb gomba
    • fél kg darált hús (én 1db csirke mellet daráltam le itthon)
    • 2 db zsemle
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • egy marék spárga
    • bors
    • 1 csokor petrezselyem
    • 10 dkg sajt
    • 1 cs spárga
    • 2 cs gyors barna rizs

    Elkészítése:
    A gombát megtisztítom, és félre teszem. A petrezselymet apróra vágom a zsemléket vízbe áztatom, kinyomkodom és a húshoz adom, a fűszerekkel a tojással és a petrezselyemmel együtt, jól összegyúrom.
    Megtöltöm a gombákat olajozott tepsibe teszem a tetejét megszórom sajttal (ha van otthon egy kis bacon még azt is lehet a sajt tetejére tenni) és 180-200 fokon kb 25-30 perc alatt készre sütöm.
    A spárgát enyhén sós vízben kb 10 percig párolom, majd lecsepegtetem.
    A rizst szintén enyhén sós vízben megfőzöm (lehet olyat kapni tescoban amit csak 10-12 percig kell főzni).
    Öntetnek lehet hozzá adni egy kis majonéz és ketchup keverékét.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá