Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tojásos gomba recept

Tojásos gomba
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 800 g csiperke gomba (konzerv, de lehet friss is)
    • 2 nagy fej vöröshagyma apróra vágva
    • 2 ek olaj
    • 1 pörkölt kocka
    • ételízesítő
    • 2-3 babér levél
    • fűszerpaprika
    • 1 l víz
    • 6 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:

    Az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk a felforrósított olajon, majd a leszűrt gombával dinszteljük tovább.

    Hozzáadjuk a fűszereket, felöntjük a vízzel és készre pároljuk.

    Ha megfőtt a gomba a leve is jól elfőtt, a tojásokat kevés sóval felverjük és állandó keverés mellet a gombára öntjük és készre sütjük.

    Friss kenyérrel és savanyúsággal kínáljuk.

    Tipp:

    Aki szereti, az tegyen bele őrölt borsot és megbolondíthatja erős paprikával is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá