Tejszínes hús recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- olaj
- 50 dkg csirkemell
- fél fej vöröshagyma vagy egy kisebb
- 15-20 dkg sonka
- 1 marék kukorica
- 250 ml főzőtejszín
- 1 evőkanál gulyáskrém
- só
- bors
Elkészítése:
Olajon megdinszteljük a felkockázott hagymát.
A csirkemellet apró kockákra vágjuk és az olajon lesütjük, közben sózzuk és borsozzuk. Mikor szépen megpirult a hús, rászórjuk a felkockázott sonkát azt is sütjük 1-2 percig. Öntünk rá egy kis vizet és a többi hozzávalót is hozzákeverjük. Addig főzzük, míg a hús teljesen megpuhul.
Én tésztát főztem hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.