Tejszínes, fokhagymás csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg csirkemell filé szeletelve
- 1 kávéskanál só
- frissen őrölt bors ízlés szerint
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- 2 evőkanál finomliszt
- 3 ek olvasztott vaj
- 1 dl víz
- 4 gerezd fokhagyma
- 2,5 dl főzőtejszín
Elkészítése:
A lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával, majd beleforgatjuk a sózott, borsozott hússzeleteket.
Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat és hirtelen elősütjük rajta a húsokat, majd ha mind kisült, visszatesszük az edénybe és aláöntünk kb 1 dl vizet, a fokhagymával elkevert tejszínt és készre főzzük.
Ízlés szerinti körettel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.06.26 csütörtök
Csütörtökre jöhet valami izgalmas, ami kicsit feldobja a hetet – és ezekkel
Tovább olvasom »
Ne keresgélj tovább: ezt a 8 csirkés tésztát imádni fogod
Ha gyors, laktató és isteni vacsorára vágysz, a csirkés tészták mindig jó v
Tovább olvasom »