Sült bolognai recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 1 csomag bolognai szósz (mindegy milyen)
- só, olaj
- 25 dkg száraz tészta (mindegy milyen)
- 10 dkg szalonna
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 paradicsom
- 1 TV paprika (esetleg pritamin paprika)
- zöldségzöldje
Elkészítése:
A húst 1 ek olajon megsütöttem, majd a szószt hozzáöntöttem.
A kifőtt tésztát összevegyítettem a szószos husival, aprított petrezselyemmel turbóztam, ezután tűzálló tálba raktam, szeletelt paradicsomot illetve paprika karikákat tettem rá, majd megszórtam reszelt sajttal és szalonna darabkákkal.
Sütés: 190 fokon kb negyed óra volt.
Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Bolti szósszal nagyon gyorsan elkészül ez az étel, de házi szószt is alkothatunk, ha időnk engedi. Elkészítését már megosztottam veletek: “Házi bolognai pennével” receptemben!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »