Serpenyős krumpli megbolondítva recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 db virsli
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 4 szem krumpli
- 8-10 db kisebb csiperke gomba
- 2 szem paradicsom
- Olaj
- Só, bors
- Oregánó
- Petrezselyem
Elkészítése:
Serpenyőben olajon süsd át a felkarikázott virsliket, ha már szép pirosak szedd őket egy tálba és tedd félre.
Az olajban pirítsd meg a felszeletelt hagymát, majd add hozzá a karikára vágott krumplit és a gombát.
Öntsd fel egy kis vízzel, sózd meg, tedd rá a fedőt, és párold, hogy a krumpli megpuhuljon.
Ha már elfőtte a levét jöhet a kockára vágott paradicsom, és az előzőleg megsütött virsli.
Fűszerezd ízlés szerint, és fogyasztható is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

