Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtkrémes bundáskenyér, fokhagymás mártogatóssal recept

Sajtkrémes bundáskenyér, fokhagymás mártogatóssal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet kenyér
    • krémsajt (bármilyen ízesítésű jó, én natúr sajtkrémet szoktam használni)
    • 4-5  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • pici só
    • olaj a sütéshez

    A mártogatóshoz:

    • 3-4 mk tejföl
    • kevés majonéz
    • 1-2 gerezd fokhagyma
    • pici só

    Elkészítése:

    2 szelet kenyeret kicsit vastagabban megkenünk krémsajttal, majd összeborítjuk és félbevágjuk. A felvert tojásokat picit megsózzuk és beleforgatjuk a félbevágott kenyereket. Olajban kisütjük.

    A mártogatóshoz a majonézt összekeverjük a tejföllel és kicsit megsózzuk. A fokhagymákat fokhagymanyomón áttörjük és alaposan összedolgozzuk.

    Tipp:

    Ha natúr sajtkrémet használunk, keverhetünk bele egy kis snidlinget is, nagyon finom ízt kölcsönöz neki.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá