Rántott párizsi recept
Hozzávalók:
- 0,5 kg párizsi
- 10 dkg liszt
- 10 dkg zsemlemorzsa
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - a sütéshez étolaj
Elkészítése:
A bőrétől megszabadított párizsit 4-5 mm széles szeletekre vágjuk (lehet vastagabb is), majd bepanírozzuk a szokásos módon (liszt, felvert tojás észsemlemorzsa), majd felforrósított olajban kisütjük.
Azért, hogy ne kagylósodjon a szélébe, picit be szoktam vágni. Rántott sajttal, rántott karfiollal és tartár mártással kínálhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »










