Rántott gomba párolt zöldséggel recept

Hozzávalók:
- 500 gramm csiperkegomba
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- só
- 1 csomag sárgarépa és zöldborsó mix (fagyasztott)
- vaj
Elkészítése:
A gombákat mossuk meg és vágjuk le a tönkjeit, majd egy kicsit sózzuk meg.
Forgassuk meg lisztben, besózott és felvert tojásban, majd zsemlemorzsában.
Bő, forró étolajban süssük ki kb 15 perc alatt.
Szárítsuk le őket a fölösleges zsiradéktól és sózzuk még egy kicsit.
A zöldségeket vajon pároljuk meg, majd sózzuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »