Rántott gomba párolt zöldséggel recept

Hozzávalók:
- 500 gramm csiperkegomba
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- só
- 1 csomag sárgarépa és zöldborsó mix (fagyasztott)
- vaj
Elkészítése:
A gombákat mossuk meg és vágjuk le a tönkjeit, majd egy kicsit sózzuk meg.
Forgassuk meg lisztben, besózott és felvert tojásban, majd zsemlemorzsában.
Bő, forró étolajban süssük ki kb 15 perc alatt.
Szárítsuk le őket a fölösleges zsiradéktól és sózzuk még egy kicsit.
A zöldségeket vajon pároljuk meg, majd sózzuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »