Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ragus omlett recept

Ragus omlett
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    Az omletthez:

    • 6 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 ek tej
    • 2 tk liszt
    • olaj a sütéshez

    A raguhoz:

    • 15 dkg gépsonka
    • 15 dkg sajt
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma reszelve
    • bors
    • delikát
    • 10 dkg gomba
    • kukorica
    • paradicsom
    • paprika

    Elkészítése:
    Először a ragut készítjük el a hozzávalókból.
    A vöröshagymát felaprítjuk, olajon megpároljuk, a többi hozzávalókat hozzáadjuk és készre sütjük. A tojásokat a tejjel, sóval, liszttel felverjük.
    Egy nagy serpenyőt kiolajozunk, a felvert tojás felét bele öntjük, fedővel lefedjük. Lassú tűznél kisütjük.
    Egy tányérra csúsztatjuk, felére halmozzuk a ragut, durvára reszelt sajttal megszórjuk és a másik felét ráhajtjuk.
    Melegen fogyasztjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá