Ragus omlett

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Ragus omlett

Hozzávalók:

Az omletthez:

  • 6 db tojás
  • 2 ek tej
  • 2 tk liszt
  • olaj a sütéshez

A raguhoz:

  • 15 dkg gépsonka
  • 15 dkg sajt
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma reszelve
  • bors
  • delikát
  • 10 dkg gomba
  • kukorica
  • paradicsom
  • paprika

Elkészítése:
Először a ragut készítjük el a hozzávalókból.
A vöröshagymát felaprítjuk, olajon megpároljuk, a többi hozzávalókat hozzáadjuk és készre sütjük. A tojásokat a tejjel, sóval, liszttel felverjük.
Egy nagy serpenyőt kiolajozunk, a felvert tojás felét bele öntjük, fedővel lefedjük. Lassú tűznél kisütjük.
Egy tányérra csúsztatjuk, felére halmozzuk a ragut, durvára reszelt sajttal megszórjuk és a másik felét ráhajtjuk.
Melegen fogyasztjuk.