Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Petrezselymes rakott fasírt recept

Petrezselymes rakott fasírt
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg pulyka darált hús
    • fél cs mirelit hasábburgonya
    • 5 szelet rozskenyér
    • tej
    • fokhagymakrém (tubusos)
    • ételízesítő
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 kis doboz tejföl
    • 5 főt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 paradicsom
    • 5 db 2 cm-es gomba
    • 2-3 szál petrezselyem

    Elkészítés:
    Beáztatjuk a rozskenyereket a tejbe, félig megfőzzük a mirelit hasábkrumplit, majd leszűrjük, majd összeaprítjuk a petrezselymet. Az 5 tojást keményre főzzük. Ezután az ázott rozskenyeret, a darált húst, fokhagymakrémet, 2 nyers tojást, ételízesítőt összekeverjük.
    Kör alakú tepsibe tesszük, a tetejére nyomkodjuk a gombákat, megsütjük. 190°C-on légkeveréses sütőben 35 percig sütjük.
    Majd ha kihűlt, rászeljük az 5 tojást, illetve a paradicsomokat. Ezután rákenjünk a tejfölt. Ha teljesen kihűlt az étel, szeleteket vágunk belőle. Fogyasztható ketchuppal vagy barbecue szósszal.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá