Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pestos taiglatelle recept

Pestos taiglatelle
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 2 csokor bazsalikom
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • 1 ek fenyőmag
    • 5 gerezd fokhagyma
    • olívaolaj
    • bors
    • 500 g taiglatelle tészta

    Elkészítése:

    A tésztát feltesszük forràsban lévő, sós vízben fôni, majd 4-5 perc után szűrhetjük is le (al dante).

    A megmosott bazsalikomot és petrezselymet levelekre szedjük. A fenyőmagot megpirítjuk száraz serpenyőben.

    Ha van, akkor mozsárba, ha nincs akkor egy tálba szedjük a leveleket és a fenyőmagot, majd olívaolajjal megolcsoljuk, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd alaposan összezúzzuk.

    A kész sószra szedjük a tésztát, elkeverjük és már fogyasztható is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá