Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Olívás avokádókrém recept

Olívás avokádókrém
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 érett avokádó
    • 10 dkg olívabogyó
    • 2 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 ek olívaolaj
    • 1/2 citrom leve
    • 1 tk dijoni mustár
    • őrölt fehér bors

    Elkészítése:

    Az avokádót vágjuk félbe, majd emeljük ki a magját. Ezután kanalazzuk ki a húsát, majd villával törjük össze.

    A keményre főtt tojást villával szintén nyomkodjuk össze, majd adjuk az avokádóhoz.

    Az olívabogyót ízlés szerint vágjuk fel apróra, majd az olívaolajjal együtt, adjuk hozzá az avokádóhoz.

    Ezután ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a mustárt, a citromlevet, majd keverjük össze és tálalásig hagyjuk legalább egy fél órát állni, hogy az ízek kellően összeérjenek.

    Az elkészült avokádókrémet ízlés szerint friss péksüteménnyel, kétszersülttel, pirított kiflikarikákkal kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá