Málé sült virslivel és hagymával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 bögre kukoricadara (2 dl)
- 2 pár virsli
- 2 fej vöröshagyma
- 3 kanál olaj
- 2 mokkáskanál fűszerpaprika
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
1,5 liter vizet felteszünk forrni, mikor felforr belecsorgatjuk a kukoricadarát, adunk hozzá sót és borsot. Addig főzzük állandó kevergetés mellett, amíg jól besűrűsödik.
Közben az olajon megpirítjuk a karikára vágott virsliket, majd az olajból kiszedjük.
A visszamaradt olajon megdinszteljük a szálasra vágott hagymát, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a fűszerpaprikát.
Tálaláskor a megfőtt dara tetejére halmozzuk a hagymát és a virsli karikákat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »