Málé sült virslivel és hagymával recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 bögre kukoricadara (2 dl)
- 2 pár virsli
- 2 fej vöröshagyma
- 3 kanál olaj
- 2 mokkáskanál fűszerpaprika
- só, bors ízlés szerint
Elkészítése:
1,5 liter vizet felteszünk forrni, mikor felforr belecsorgatjuk a kukoricadarát, adunk hozzá sót és borsot. Addig főzzük állandó kevergetés mellett, amíg jól besűrűsödik.
Közben az olajon megpirítjuk a karikára vágott virsliket, majd az olajból kiszedjük.
A visszamaradt olajon megdinszteljük a szálasra vágott hagymát, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a fűszerpaprikát.
Tálaláskor a megfőtt dara tetejére halmozzuk a hagymát és a virsli karikákat.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.