Leveles virslis, óriás párna recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs előre nyújtott leveles tészta
- 2 pár virsli
- pizzakrém ízlés szerint
- 10 dkg reszelt sajt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
Elkészítése:
A leveles tésztát kiteritjük, majd megkenjük pizzakrémmel. Erre ráhelyezzük a virslit, majd alaposan megszórjuk sajttal.
A tésztát minden oldalról ráhajtjuk, majd a tetejét bevagdossuk és lekenjük felvert tojással.
Sütőben kb 10-15 perc alatt készre sütjük 180 fokon. Nyilván eltérhet a sütés idő.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »