Leveles virslis, óriás párna recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 cs előre nyújtott leveles tészta
- 2 pár virsli
- pizzakrém ízlés szerint
- 10 dkg reszelt sajt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
Elkészítése:
A leveles tésztát kiteritjük, majd megkenjük pizzakrémmel. Erre ráhelyezzük a virslit, majd alaposan megszórjuk sajttal.
A tésztát minden oldalról ráhajtjuk, majd a tetejét bevagdossuk és lekenjük felvert tojással.
Sütőben kb 10-15 perc alatt készre sütjük 180 fokon. Nyilván eltérhet a sütés idő.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









