Leveles virslis, óriás párna recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs előre nyújtott leveles tészta
- 2 pár virsli
- pizzakrém ízlés szerint
- 10 dkg reszelt sajt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
Elkészítése:
A leveles tésztát kiteritjük, majd megkenjük pizzakrémmel. Erre ráhelyezzük a virslit, majd alaposan megszórjuk sajttal.
A tésztát minden oldalról ráhajtjuk, majd a tetejét bevagdossuk és lekenjük felvert tojással.
Sütőben kb 10-15 perc alatt készre sütjük 180 fokon. Nyilván eltérhet a sütés idő.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »