Húsos tortilla tekercs recept
Hozzávalók:
- 8 tortilla lap
- 1 nagy adag maradék pörkölt
- 1 tálka madársaláta vagy jégsaláta
- 100 g reszelt (cheddar) sajt
- továbbá: majonéz és chili mártás
Elkészítése:
A pörkölet megmelegítjük és villával szálasra tépkedjük a húst.
A tortilla lap közepére salátát rakunk, ráteszünk a húsból, majd megszórjuk reszelt sajttal és meglocsoljuk ízlésünknek megfelelően a szószokkal. A tortilla lap két szélét a töltelékre hajtjuk, majd szorosan feltekerjük.
Egy bordás serpenyőt felforrósítunk és szárazon átsütjük benne a tortilla tekercsek mindkét oldalát.
Forrón tálaljuk salátával és szószokkal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »










