Húsos tortilla tekercs recept

Hozzávalók:
- 8 tortilla lap
- 1 nagy adag maradék pörkölt
- 1 tálka madársaláta vagy jégsaláta
- 100 g reszelt (cheddar) sajt
- továbbá: majonéz és chili mártás
Elkészítése:
A pörkölet megmelegítjük és villával szálasra tépkedjük a húst.
A tortilla lap közepére salátát rakunk, ráteszünk a húsból, majd megszórjuk reszelt sajttal és meglocsoljuk ízlésünknek megfelelően a szószokkal. A tortilla lap két szélét a töltelékre hajtjuk, majd szorosan feltekerjük.
Egy bordás serpenyőt felforrósítunk és szárazon átsütjük benne a tortilla tekercsek mindkét oldalát.
Forrón tálaljuk salátával és szószokkal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »