Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Házi abált szalonna recept

Házi abált szalonna
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 500 g bőrös, nyers császárszalonna
    • 1 fej fokhagyma
    • víz
    • őrölt csemege paprika
    • ételízesítő

    Elkészítése:

    A szalonnát feltesszük főni az ételízesítős fokhagymás vízben, és addig főzzük amíg a szalonna egészen puha nem lesz. Ezt követően kiemeljük a vízből, tálcára tesszük, majd sózzuk, zúzott fokhagymával jól bedörzsöljük, és megszórjuk paprikával. Amikor kihűlt hűtőszekrénybe tesszük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá