Gyros tortillába töltve recept

Hozzávalók:
- 600-800 g csirkemell filé
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- gyros fűszerkeverék
- fél evőkanálnyi ketchup
- 1 csomag tortilla
- 3-4 bagett
- 2 ek vaj
- 1 ek fokhagymapor
- 1 ek petrezselyemzöld
- zöldségek ízlés szerint
Elkészítése:
A meghámozott és apróra vágott hagymát egy pici olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkockázott húst és együtt sütjük tovább, majd ízesítjük gyros fűszerrel és ketchuppal. Jól összekeverjük és készre sütjük.
A bagetteket félbevágjuk. A felolvasztott vajban jól elkeverjük a fokhagymaport és a petrezselymet (adhatunk hozzá nyugodtan többett is).
Az ízesített vajjal megkenjük a bagetteket és pár percig forró grillben sütjük finom ropogósra.
A tortilla lapokat egy palacsintasütőn átmelegítem, meglocsoljuk ketchuppal, majonézzel vagy fokhagyma dressingel (ki hogyan szereti), majd erre kanalazzuk a hagymás húst és a felaprított zöldséget és feltekerjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »