Gombával töltött gomba recept

Hozzávalók:
- fél kg csiperke gomba
- rizsliszt
- tojás
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- só
- bors
- kókuszzsír
- szezámmagliszt, vagy GM zsemlemorzsa
A sütéshez:
- pálmaolaj
Elkészítése:
A gombát alaposan megmossuk, ha szükséges megtisztítjuk, a tönkjét óvatosan kitörjük, és felkarikázzuk.
Kókuszsíron a hagymát megdinszteljük, rádobjuk, a gomba szár karikákat és fedő alatt puhára pároljuk, sóval, borssal ízesítjük.
Langyosra hűtjük, majd a gomba fejekbe töltjük, és rizslisztbe, felvert tojásba, és szezámmaglisztbe, vagy zsemlemorzsába forgatjuk.
Végül forró pálmaolajban megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »