Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás csirkeragu galuskával recept

Gombás csirkeragu galuskával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 db nagyobb csirkemellfilé
    • olaj (vagy zsír)
    • 1 fej közepes vöröshagyma
    • paradicsom
    • pirospaprika
    • őrölt bors
    • majoránna
    • fokhagyma
    • só, ételízesítő
    • 1 üveges szeletelt gomba
    • 1 pohár tejföl

    Elkészítése:

    A csirkemellet csíkokra vágjuk. A vöröshagymát kockákra vágjuk és elkészítjük a pörköltalapot. Ízesítjük főszerekkel, ezután beletesszük a húst, és egy nagyon kevés vizet öntünk rá, fedő alatt pároljuk, ha félig megpuhult egy üveg gombát beleöntünk és tovább főzzük. Miután megfőtt egy kevés lisztet szórunk rá és 1 pohár tejfölt beleforralunk. Galuskával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá