Gombában sült tojás salátaágyon recept

Hozzávalók:
- 4 db nagy gomba (grillezi való)
- 4 S vagy M-es méretű
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- friss saláta
- uborka
- paradicsom
- só, bors
- ízlés szerint szeletelt bacon
Elkészítése:
A gombákat megpucoljuk, tönkjeiket kitörjük, átöblítjük és megtörölgetjük. Egy tepsit vagy hőálló edényt sütőpapírral kibélelünk és az előkészített gombákat belerakjuk.
A gombák mélyedéseibe óvatosan egy-egy tojást öntünk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
180-200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük. Ha egész lágyan szeretnénk a tojást akkor 200 fokon 10 percig süssük.
Amíg a gomba párolódik egy teflon serpenyőben megpirítjuk a vékonyra szeletelt bacont.
Az elkészült gombákat salátaágyra helyezzük, mellé 1-2 szelet szalonnát rakunk, tetejére egy kevés márványsajtot morzsolunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »