Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Darált hússal töltött burgonya recept

Darált hússal töltött burgonya
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 5 szem, kb egyforma, nagyobb burgonya,
    • 20 dkg darált hús, melyet úgy fűszerezünk, mintha fasírtot csinálnánk
    • 1 dl olaj, vagy vaj a tepsi, vagy jénai tál aljára

    Elkészítés:

    A burgonyákat megpucoljuk, majd hosszában kettévágjuk. Karalábé vájóval kimélyítjük, és beletesszük az összekevert, fűszerezett húst.

    A burgonyákat szorosan egymás mellé rakva és a kivájt burgonyadarabokat is rátéve, alufóliával letakarva betesszük a sütőbe (a tepsi alját kikenjük olajjal és kevés vizet öntünk a burgonyák alá).

    Mielőtt elkezdene pirosodni, minden burgonyára teszünk egy kis kanál tejfölt, és szép pirosra sütjük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá