Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Cukkinis, gombás ragu makarónival recept

Cukkinis, gombás ragu makarónival
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg darált hús, ki milyet szeret
    • 5 dkg bacon
    • 2 db kisebb cukkini
    • 4 db nagyobb gomba
    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • 1 cs makaróni
    • 2 dl tejföl
    • zsiradék
    • 1 kávéskanál liszt vagy keményítő
    • 1 cs petrezselyem
    • bors
    • majoránna
    • pici delikát
    • 10 dkg sajt

    Elkészítése:

    A szalonnát apró kockára vágom és zsírjára pirítom, ezen arany barnára pirítom a hagymát, hozzáadom a darált húst. Amikor a darált hús jól lepirult hozzáadom az aprított petrezselymet és a gombát. A

    mikor a gomba elfőtte az összes levét jöhet rá a kockára vágott cukkini. Jól összepirítom az egészet, ekkor a tejfölt kikeverem a liszttel, összeforgatom és a tészta főző vizéből teszek rá annyit, hogy jó krémes állaga legyen.

    A tésztát a használati utasításnak megfelelően kifőzöm.

    A makarónival és sajttal megszórva tálalom.

    Tipp:

    Ez egy mindent bele étel. Ízlés és alapanyag szerint variálható. Nagyon kiadós laktató.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá