Cukkinis, gombás ragu makarónival recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg darált hús, ki milyet szeret
- 5 dkg bacon
- 2 db kisebb cukkini
- 4 db nagyobb gomba
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 cs makaróni
- 2 dl tejföl
- zsiradék
- 1 kávéskanál liszt vagy keményítő
- 1 cs petrezselyem
- só
- bors
- majoránna
- pici delikát
- 10 dkg sajt
Elkészítése:
A szalonnát apró kockára vágom és zsírjára pirítom, ezen arany barnára pirítom a hagymát, hozzáadom a darált húst. Amikor a darált hús jól lepirult hozzáadom az aprított petrezselymet és a gombát. A
mikor a gomba elfőtte az összes levét jöhet rá a kockára vágott cukkini. Jól összepirítom az egészet, ekkor a tejfölt kikeverem a liszttel, összeforgatom és a tészta főző vizéből teszek rá annyit, hogy jó krémes állaga legyen.
A tésztát a használati utasításnak megfelelően kifőzöm.
A makarónival és sajttal megszórva tálalom.
Tipp:
Ez egy mindent bele étel. Ízlés és alapanyag szerint variálható. Nagyon kiadós laktató.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.