Csirkemell lapcsánkával recept

Hozzávalók:
Lapcsánka:
- 5 burgonya
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 evőkanál finomliszt
- só, bors
- kevés olaj
Csirkemell:
- 1 egész csirkemell
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- szárított petrezselyemzöld
- olaj
Mártás:
- 1 tömlős, füstölt ízű krémsajt
- 1 nagy doboz tejföl
- só
- kb 20 dkg sajt
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk, lereszeljük, majd a tojásokkal, liszttel elkeverjük, fűszerezzük és kevés olajon palacsintasütőben mindkét oldalát pirosra sütjük.
A csirkemellet felkockázzuk, belereszeljük a fokhagymát, beletesszük a petrezselyemlevelet és fűszerezzük. Egy serpenyőben egy-két ecőkanál olajon megsütjük.
A krémsajtot tejföllel kikeverjük pici sóval ízesítjük. Egy tányérra letesszük a lapcsánkát, ráhalmozzuk a csirkemellet, leöntjük a sajtos öntettel és sajtot reszelünk rá.
Jó étvágyat!
Tipp:
Én teljes kiörlésű lisztet tettem bele, így is finom lett a lapcsánka.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »