Csirkecomb ragu recept

Hozzávalók:
- 5 csirkecomb filé
- 1 doboz konzerv gomba
- 45 dkg zöldség keverék (mirelit)
- só, bors
- 1 kis poharas tejföl (150 g)
- olaj
Elkészítése:
A csirkecomb filéket felcsíkozzuk, majd egy serpenyőben kevés olajon fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a zöldség mixet és a gombát. Ízesítjük borssal, esetleg kevés zúzott fokhagymával.
Mikor megpuhult elkeverjük benne a tejfölt és összeforraljuk.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »