Csirkecomb ragu recept

Hozzávalók:
- 5 csirkecomb filé
- 1 doboz konzerv gomba
- 45 dkg zöldség keverék (mirelit)
- só, bors
- 1 kis poharas tejföl (150 g)
- olaj
Elkészítése:
A csirkecomb filéket felcsíkozzuk, majd egy serpenyőben kevés olajon fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a zöldség mixet és a gombát. Ízesítjük borssal, esetleg kevés zúzott fokhagymával.
Mikor megpuhult elkeverjük benne a tejfölt és összeforraljuk.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »