Arborétum ínyenc tojásai recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 kk fagyos zsír
- 4 kk zsemlemorzsa
- 2-3 ek mustár
- ízlés szerint só
- ízlés szerint petrezselyem
- ízlés szerint bors
- 1 doboz tejföl
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük. Ha kihűlt megpucoljuk és hosszában félbevárjuk.
A tojások fehérjét hőálló porcelántálba tesszük. A tojások sárgáját pedig deszkán apróra vágjuk. Hozzáadjuk a zsírt, a zsemlemorzsát valamennyi tejfölt, a mustárt és a fűszereket és kikeverjük. Könnyű , rémes állagot kapjunk.
A tejfölös-mustáros krémmel töltjük meg a tojásokat. A visszamaradt tojáskrémhez hozzáadunk még tejfölt és a jénai tálban lévő töltött tojásokra öntjük.
Így kezdjük el sütni forró, 180 fokos sütőben, mindaddig míg megpirul a teteje.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »