Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szárazbabfőzelék fasírttal recept

Szárazbabfőzelék fasírttal
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg szárazbab (bármilyen)
    • 3 babérlevél
    • 1 tk fokhagymakrém
    • 2 tk vöröshagymakrém
    • bors
    • pirospaprika
    • liszt
    • olaj

    Fasírthoz:

    • 1/2 kg darált sertéscomb
    • 1 db tejbe áztatott zsömle kinyomkodva
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 tk fokhagymakrém
    • 3 tk vöröshagymakrém
    • bors
    • pirospaprika
    • zsemlemorzsa a kéreghez
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A főzelék:
    A babot minimum 4 órára beáztatjuk, majd ebben a vízben feltesszük főni a babérlevéllel. Mikor már majdnem puha a bab, beletesszük a sót, borsot, fokhagyma- és vöröshagyma krémet. A végén rántással besűrítjük. Tányérra szedve tejfölt teszünk rá.

    A fasírt:
    Az alapanyagokat összekeverjük és fél órát pihentetjük. Vizes kézzel kis golyókat formázunk, meghempergetjük zsemlemorzsában, majd bő olajban megsütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá