Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsos paradicsomos káposzta recept

Húsos paradicsomos káposzta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető


  • Hozzávalók:

    • fél kg sertéscomb vagy karaj
    • kb 1 liter házilag eltett paradicsomlé
    • 1 kisebb fej káposzta
    • csipetnyi majoránna
    • kevés cukor
    • só,bors
    • kb 2 evőkanál zsír vagy olaj
    • kb 2 púpozott evőkanál liszt

    Elkészítése:

    Az apróra felkockázott húst vízben feltesszük főni. Sóval, borssal, majoránnával ízesítve, én tettem bele pár darab friss paradicsomot is (ha elfőtte a levét nem pótoljuk).

    Ha félig megpuhult, beletesszük a legyalult káposztát, felöntjük a paradicsomlével és puhára főzzük.

    Zsírból és lisztből világos rántást készítünk, felöntjük kevés hideg vízzel, simára keverjük és berántjuk vele a káposztát, kevés cukorral ízesítjük.

    Jól összeforraljuk és tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek