Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bulocski recept

Bulocski
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 12 db zsemle
    • 12 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 fej kissebb vöröshagyma
    • 15-20 dkg sonka
    • 5 dkg kukorica
    • 5 dkg gomba
    • 2 dl főzőtejszín
    • 1 dl tej
    • 2-3 dkg reszelt sajt
    • liszt, só, bors, petrezselyemzöld

    Elkészítése: A zsemléknek kalapot vágunk, majd kibelezzük őket. Minden zsemle aljára egy teáskanálnyi tejet locsolunk és egy csipet sajtot szórunk bele. Közben a vöröshagymát apróra vágjuk és kevés olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a sonkát az apróra vágott gombát és a kukoricát. Amikor a gomba össze-esett akkor hozzáöntjük a tejszínt és egy evőkanál liszttel besűrítjük. Sózzuk, borsozzuk, majd bőségesen megszórjuk petrezselyemmel. ( ha maradt sajt akkor azt is hozzászórhatjuk)
    A kész ragut a zsemlékbe töltjük DE ne teljesen tele! Ha ezzel megvagyunk akkor mindegyik zsemlére ráütünk egy tojást.
    Előmelegített sütőbe tesszük és addig sütjük míg a tojás tükörtojássá nem sül a tetején.
    Jó Étvágyat hozzá !!!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá