Őszibarack fagylalt recept
Hozzávalók:
- 50 dkg őszibarack (hámozva, magozva mérve)
- 15 dkg porcukor
- 2 dl tejszín
- vanília ízlés szerint
Elkészítése:
Botmixerrel pépesítjük az őszibarackot a cukorral és a vaníliával. Belekeverjük a tejszínt (folyékonyan, nem kell felverni) és jól behűtjük (legjobb, ha egy éjszakát áll a hűtőben).
Fagylaltgépbe öntjük az alapot és a gépet elindítva elkészítjük belőle a krémes fagyit kb 20-30 perc alatt.
Őszibarack darabokkal és mentával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »










