Őszibarack fagylalt recept

Hozzávalók:
- 50 dkg őszibarack (hámozva, magozva mérve)
- 15 dkg porcukor
- 2 dl tejszín
- vanília ízlés szerint
Elkészítése:
Botmixerrel pépesítjük az őszibarackot a cukorral és a vaníliával. Belekeverjük a tejszínt (folyékonyan, nem kell felverni) és jól behűtjük (legjobb, ha egy éjszakát áll a hűtőben).
Fagylaltgépbe öntjük az alapot és a gépet elindítva elkészítjük belőle a krémes fagyit kb 20-30 perc alatt.
Őszibarack darabokkal és mentával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »