Őszibarack fagylalt recept

Hozzávalók:
- 50 dkg őszibarack (hámozva, magozva mérve)
- 15 dkg porcukor
- 2 dl tejszín
- vanília ízlés szerint
Elkészítése:
Botmixerrel pépesítjük az őszibarackot a cukorral és a vaníliával. Belekeverjük a tejszínt (folyékonyan, nem kell felverni) és jól behűtjük (legjobb, ha egy éjszakát áll a hűtőben).
Fagylaltgépbe öntjük az alapot és a gépet elindítva elkészítjük belőle a krémes fagyit kb 20-30 perc alatt.
Őszibarack darabokkal és mentával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »