Töltött mozzarellagolyók recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2 db nagy mozzarella golyó
- 3 db közepes méretű paradicsom
- 4 szál bazsalikom
- 3 ek olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- kevés őrölt fehérbors
- ízlés szerint só
Elkészítése:
A mozzarella golyókat kettévágjuk, majd karalábévájó segítségével a közepét kivájjuk úgy, hogy kb. 1 cm vastag faluk maradjon.
A kikapart sajtdarabokat a paradicsomhoz hasonlóan összekockázzuk, és egy tálba tesszük.
Rátörjük a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk az olajjal, beletesszük az apróra vágott friss bazsalikomot, és ez egészet jól összekeverjük. 25-30 percre hűtőbe tesszük, majd tálalás előtt a mozzarellákba töltjük.
Kiváló reggelire, vagy előételként kínálva.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.