Tavaszi juhtúrókrém recept

Hozzávalók:
- 125 g juhtúró
- 50 g natúr tömlős krémsajt
- 1 ek natúr joghurt
- 1 tk oregánó
- 1 szál újhagyma zöldje
Elkészítése:
A juhtúrót és a krémsajtot egy kis tálba teszem.
Az újhagymát megmosom, megtisztítom, levágom a zöldjét, nekem most csak arra lesz szükségem. Nagyon apró darabokra vágom, majd az oregánóval, joghurttal együtt a többi hozzávalóhoz adom. Villával alaposan összedolgozom.
Magvas, barna zsemlére kenve, zöldségekkel fogyasztom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »