Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos húsos batyu recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 15 dkg főtt hús( lehet sertés, szárnyas vagy akár marha is)
    • 15 dkg sajt
    • 50 dkg leveles tészta
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • csokor petrezselyem
    • só, őrölt bors

    Elkészítése:

    A sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a darabolt főtt húst, egy tojássárgáját, finomra vágott petrezselymet, sót ás borsot. Alaposan összekeverjük. A tésztát kinyújtjuk vékonyra, megkenjük a tojássárgájával és 10 x 10-es kockákra vágjuk. A kockák közepére helyezünk egy-egy dió nagyságú tölteléket, majd a tészta mindegyik oldalát felhajtjuk és középen összenyomkodjuk. Egyenként megkenjük a maradék tojással és 180 fokos sütőben szép pirosra sütjük.Forrón tálaljuk.

    Tipp:

    Vegetáriánusok reszelt zöldségekkel is készíthetik.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá