Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtkrémmel töltött francia kenyér recept

Sajtkrémmel töltött francia kenyér
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 db szezámmagos francia kenyér
    • 10 dkg margarin
    • 10 dkg besamel mártás
    • 10 dkg krémsajt
    • 10 dkg párizsi
    • 1 szál poréhagyma
    • 3 db csemegeuborka
    • só, bors

    Elkészítése:

    A francia kenyereket félbevágjuk és a belsejét kivesszük.

    A sajtkrémet a besamelmártással és a margarinnal simára keverjük, sóval borssal ízesítjük és beletesszük a kisebb kockára vágott párizsit, uborkát és a hagymát.

    Ezzel a töltelékkel megtöltjük a kenyereket és a hűtőbe tesszük 2 óra hosszát, majd szeleteljük.

    Besamel mártás:

    2 dl tejet felforralunk és félretesszük. 5 dkg vajat felforrósítunk belekeverünk 4 dkg lisztet és lassan megpirítjuk. A forró tejet állandó keverés mellett apránként hozzáadjuk és az egészet sűrűre. Amikor elkészült 1/2 mokkáskanál sóval ízesítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá